Sense rastre del cotxe ni de la parella del Maresme desapareguda al pantà de Susqueda

Les càmeres que graven els camins d'accés al pantà no han registrat la imatge del vehicle ni dels ocupants. S'ha ampliat la zona de recerca al Montseny.

Bombers de la Generalitat i Mossos d’Esquadra rastregen la zona del pantà de Susqueda, lloc a on van dir que anava una parella de joves del Maresme dijous passat, sese que es tinguin notícies d’on es troben quatre dies després. La recerca s’ha intensificat aquest dilluns, amb la participació de cinc vehicles, dos embarcacions, el Graes subaquàtic i un helicòpter, dos vehicles, el grup intervenció de muntanya i una unitat aquàtica de la policia catalana.

Marc Hernández López, de 21 anys, veí d’Arenys de Munt; i Paula Mas Pruna, de 23 anys, i amb residència a Cabrils, van sortir dijous passat a bord d’un vehicle Opel Zafira de color blau, amb matrícula 3834BMC, amb intenció de fer una excursió amb caiac pel pantà de Susqueda, a Sant Hilari Sacalm, a la comarca de la Selva. Però la seva família no té notícies d’ells des d’aquest dia, el 24 d’agost. Malgrat que és el lloc on més intensament es treballa, els camins d’accés al pantà, que disposen de càmeres de seguretat, no han gravat el pas del vehicle, de manera que la desaparició encara es fa més «misteriosa». En no disposar d’un lloc concret on buscar, els equips de rastreig han ampliat el radi cap a altres zones, com el Montseny.

Port de Tarragona