Troben al fons del pantà de Susqueda el cotxe de la parella desapareguda

La Opel Zafira de color blau en la qual viatjava la parella de joves del Maresme desapareguts dijous ha estat trobada pels Bombers de la Generalitat al fons del pantà de Susqueda, a uns set metres de profunditat. Tanmateix no s’ha trobat en el seu interior als dos joves. El vehicle tenia les finestres tancades. El dispositiu de recerca continua pentinant la zona, a càrrec de les unitats Subaquàtiques de Mossos d’Esquadra i de Bombers de la Generalitat. També participen en la recerca dos helicòpters.

Marc Hernández López, de 21 anys, veí d’Arenys de Munt; i Paula Mas Pruna, de 23 anys, i amb residència a Cabrils, van sortir dijous passat a bord d’un vehicle Opel Zafira de color blau, amb matrícula 3834BMC, amb intenció de fer una excursió a Caiac pel pantà de Susqueda, a Sant Hilari Sacalm, a la comarca de la Selva. Però la seva família no té notícies d’ells des d’aquest dia, el 24 d’agost. Malgrat que és el lloc on més intensament es treballa, els camins d’accés al pantà, que disposen de càmeres de seguretat, no han gravat el pas del vehicle, de manera que la desaparició encara es fa més «misteriosa».

Port de Tarragona