Nou assalt a la casa d’un empresari de Bescanó per part d’encaputxats

És el tercer cas registrat en aquesta municipi en dos mesos amb un procediment similar. Els lladres van retenir al pare i el fill, mentre obligaven a la mare a lliurar els diners de la caixa forta.

Bescanó torna a ser el municipi escollit per un grup d’encaputxats, que ahir van assaltar l’habitatge d’un empresari d’aquesta població. Concretament, la família explota diversos rostidors, molt populars a la zona, el principal, -La Cresta- al carrer Major de la localitat. Els delinqüents van entrar a la casa a les tres de la matinada després de desmuntar les frontisses d’una finestra de l’habitatge, situada al cèntric carrer Josep Pla, on s’ubiquen altres cases properes.

A l’habitatge es trobava el matrimoni i el seu fill adolescent. Els cinc individus van immobilitzar el pare i el fill, mentre els ordenaven que col·laboressin per evitar que patissin danys. Igual que en les altres dues ocasions, els individus van amenaçar amb disparar si no col·laboraven, tot i que ells no van arribar a veure cap arma. Van obligar a l’esposa a que obrís la caixa forta de l’habitatge, d’on es van apoderar de la recaptació del cap de setmana. Tots ells van ser lligats i els seus mòbils ocultats per evitar que poguessin avisar la policia de forma immediata. Van patir lesions li caràcter lleu, de les que van ser atesos al mateix domicili. Tot i els controls i les investigacions que es realitzen per part de Mossos, encara no s’ha aconseguit identificar i detenir aquest grup de delinqüents que, amb tota probabilitat és el mateix grup organitzat que van actuar amb el mateix «modus operandi» en altres dues cases d’empresaris, concretament a la dels propietaris de l’hostal l’Estanc Nou ia la de l’empresari Rocasalva en els últims dos mesos.

 

Port de Tarragona