Una pedra trobada en els pedals del cotxe fa sospitar que algú el va llançar al pantà de Susqueda

Un dels llocs utilitzats per entrar a una de les masies robades.

Els investigadors de Mossos i els equips de rescat de Bombers van advertir avui que en els pedals del monovolum Opel Zafira en què viatjava la parella desapareguda, hi havia una pedra, segons publica Ara. Això els fa pensar que hagués pogut ser utilitzada per mantenir l’accelerador pressionat encara que no hagués ningú a l’interior del cotxe. Aquest fet premeditat allunyaria en principi la idea de l’accident, tot i que no es descarta cap opció. Al cotxe es va trobar la documentació i una nota amb reflexions personals de la noia, segons la mateixa font.

Demà es compliran sis dies de la desaparició dels dos joves, la foto ha estat distribuïda per Mossos per demanar la col·laboració ciutadana. Les tasques de recerca s’interrompen durant la nit i demà continuaran en les aigües del pantà. S’ha descartat de moment la recerca per terra, fins que no hi hagi algun indici que faci pensar que la pista ha de seguir per camins, per on gossos especialitzats han passat avui sense que s’hagi tingut èxit en la recerca.

Port de Tarragona