Batalla campal a l’estació de metro Plaça de Catalunya entre manters i Guàrdia Urbana

Agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona han protagonitzat aquesta tarda un enfrontament amb una desena de manters a l’estació de metro Plaça de Catalunya. Pel que sembla, un dels venedors ha intentat entrar sense pagar al metro quan un vigilant de seguretat li ha recriminat la seva actitud. Aquesta ha estat l’espurna que ha provocat, d’una banda que l’empleat de la seguretat privada requerís la intervenció de la Guàrdia Urbana i el manter, per la seva banda, s’ha reforçat amb altres que han vingut a ajudar. Policies i venedors s’han enfrontat a les portes automàtiques d’accés a la línia 3 des de les Rambles, tot i que han sortit per l’accés de la Línia 1, on s’han produït danys. L’incident ha acabat amb la denúncia per amenaces i danys a un dels participants en l’enfrontament.

Port de Tarragona