El conseller d’Interior afirma que el cotxe dels desapareguts va ser empès fins a l’aigua

El conseller Joaquim Forn ha manifestat aquest matí que el vehicle dels dos desapareguts al pantà de Susqueda no va caure a l’aigua com a conseqüència d’un accident, interior afirma que algú el va empènyer o el va portar fins allà. Els investigadors no descarten cap hipòtesi sobre el parador de la parella del Maresme, inclosa la desaparició voluntària. No hi ha una sospita inicial, sinó que es manegen diverses hipòtesis. Una d’elles podria ser la desaparició voluntària.

Pel que fa a la localització d’una pedra a l’interior del vehicle, Joaquim Forn, afirma que efectivament s’ha trobat a l’interior, però no es pot assegurar que aquesta es trobés dins, prèviament, o va poder haver entrat mentre el cotxe rodava pel fons , ja que tenia una finestreta oberta. El que sí està clar és que no estava lligada expressament ni a la palanca del canvi de marxes, ni als pedals.

La nota manuscrita amb algunes reflexions trobada, en cap cas fan referència a una intenció de suïcidi, ni tampoc és un comiat dels seus afins, com és habitual en aquests casos. Encara que es va afirmar ahir que la recerca es realitzaria només en l’aigua del pantà, avui s’ha concretat que s’estan inspeccionant pous i altres llocs, com la zona on es va trobar el caiac, ja que la policia catalana ara és la que indica als socorristes els llocs que més interessen per a la investigació. El bosc proper a la riba del pantà també serà pentinat.

Port de Tarragona