Un gos de Bombers detecta un rastre dels desapareguts que serà seguit demà per l’equip de recerca

Caçadors, senderistes i personal d'ADF faran una batuda pel camí on es presumeix que va accedir el vehicle recuperat del fons del pantà.

El personal dels diferents cossos policials i d’emergències que rastregen el pantà de Susqueda a la recerca dels dos desapareguts, peinarán una zona de 150 metres avui amb l’esperança de trobar alguna pista. Un gos especialitzat en la recerca de persones ha detectat un rastre que serà seguit per submarinistes de Mossos, Bombers de la Generalitat i Guàrdia Civil.

Els ajuntaments d’Osor i Susqueda han sol·licitat a veïns que coneixen bé el terreny que participin en una recerca paral·lela pels camins propers, al costat d’efectius d’ADF, per trobar alguna pista que ajudi els investigadors.

D’altra banda, uns motoristes que recorrien amb moto pels voltants del pantà van trobar el caiac, presumptament dels desapareguts, amb pedres al seu interior i mig enfonsat, segons ha explicat a TV3 un dels joves.

Port de Tarragona