Alerta: Recerca a les aigües de Cambrils de dos banyistes als quals hauria sorprès la tempesta

Dos banyistes podrien trobar-se al mar a Cambrils aquesta mitjanit, d’acord amb un avís que ha rebut Salvament Marítim, que rastreja des de les 22:15 hores amb un helicòpter l’aigua propera a la platja a la zona de la Daurada, informa Mes Tarragona. Els dos nedadors podrien haver-se vist sorpresos per la tempesta, sense que poguessin sortir de l’aigua. En la recerca participen unitats de la Policia Local de Cambrils i es pot veure la insòlita imatge de l’helicòpter de Salvament Marítim recorrent amb un potent focus la zona davant del Càmping Joan Bungalow Park, entre la platja de l’Ardiaca i la Punta de la Riera de Riudecanyes. No obstant això, en cap cos policial, organisme o centre d’emergències s’ha rebut avís de cap desaparició. La recerca mitjançant l’helicòpter està aixecant expectació per part dels veïns de la zona, donada l’hora i la inusual situació de veure un helicòpter rastrejant durant la nit.

Port de Tarragona