Desallotjades i tancades dues estacions de metro de Barcelona en trobar salfumant en alguns trens

Mentre l'equip d'artificiers de la policia catalana (TEDAX) examina els combois, s'apunta al fet que pot tractar-se d'actes vandàlics. La Línia 3 interrompuda entre Diagonal i Lesseps.

Els Mossos han comunicat aquesta tarda que es procedia a tancar al públic i evacuar les estacions de metro de Lesseps i Fontana, després que s’hagin trobat en alguns combois pots de salfumant, ha informat la policia catalana. Es tractaria d’actes vandàlics que han obligat al tancament, mentre equips policials i de TEDAX inspeccionaven que ha passat. Pel que sembla, a primera hora de la tarda, un maquinista s’ha trobat malament a l’inhalar el producte que els vàndals han deixat repartits entre diversos trens de les dues estacions. Un missatge a les xarxes socials de Mossos, alertava del primer succés sobre les 20:30 h. mentre que un missatge a les 22:27 h. alertava de noves troballes a l’estació de Fontana. A aquella hora, els equips d’artificiers de la policia catalana continuaven examinant els combois on no viatjava cap passatger. La circulació entre Diagonal i Lesseps de la L3 de Metro va quedar interrompuda durant hores i els Mossos indicaven que intentaven que tot tornés a la normalitat el més aviat possible.

 

Port de Tarragona