Els Mossos detenen dos homes quan robaven a una empresa de Riudoms

Quan van arribar els mossos els dos individus van fugir i es van amagar entre uns matolls a prop de l’empresa

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes de 36 i 46 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Constantí, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força comés a una empresa del polígon El Prat de Riudoms. Un testimoni va observar com dos individus baixaven d’una furgoneta i accedien a l’empresa. El testimoni va alertar els vigilants de Riudoms i aquests es van posar en contacte amb els mossos.

Un cop al lloc, els agents juntament amb els vigilants del municipi van dirigir-se cap a un descampat que hi havia a tocar de l’empresa i van veure com un home sortia corrents. Tot i les ordres d’aturar-se, l’individu va ignorar-les i es va amagar en una zona de matolls.

Els agents que van fer la recerca de l’home el van trobar amagat i encara amb els guants posats. Mentre una patrulla detenia al fugitiu, una altra feia la inspecció de l’empresa. En aquest sentit, els agents van trobar que els lladres havien fet un forat a la tanca metàl·lica i tenien preparat cablejat sostret a l’empresa per emportar-se’l.

Els agents van continuar fent recerca per la zona i van poder localitzar, també amagat darrera d’un canyís, un segon individu. Aquest, en veure la patrulla va sortir corrents però els mossos el van poder interceptar a prop del lloc dels fets.

Entre els dos detinguts acumulen 26 antecedents policials, la majoria per delictes contra el patrimoni.

Port de Tarragona