FLASH: Les proves d’ADN demostren que Pilar Abel no és filla de Salvador Dalí

Els instituts forenses de Madrid i Barcelona han comunicat al jutge que Pilar Abel no és filla de Salvador Dalí, segons les proves biològiques dutes a terme. El judici se celebrarà el proper 18 de setembre a la capital espanyola i aquest resultat és bàsic per conèixer la decisió final, ja que és l’única prova que la vincularia amb el pintor.

Pilar Abel va argumentar que la seva mare va mantenir relacions amb el geni de Cadaquès a l’estiu de 1955, quan treballava com a minyona a casa dels Dalí. L’exhumació de les restes de Salvador Dalí a finals de juliol va aixecar un gran enrenou a tot el món. Una fallada contrari a les pretensions d’Abel portaria a fer-la responsable de les despeses de l’exhumació.

Port de Tarragona