La Guàrdia Civil «ronda» pels voltants d’una impremta de Constantí que podria estar imprimint les llistes per a l’1-O

Efectius de la Guàrdia Civil, uniformats i de paisà, es troben aquesta tarda pels voltants de l’empresa impressora Indugraf Offset, al polígon de Constantí (Tarragona), segons ha informat el periodista Esteve Giralt a RAC1. No obstant això, els efectius no han realitzat cap entrada ni intervenció policial ni judicial, encara que sí sembla que han preguntat a algun dels 38 empleats a la seva sortida. Pel que sembla, i segons va publicar el mitjà digital Diari La República ahir, en la citada empresa s’estarien imprimint els llistats que s’utilitzaran en les meses electorals del proper referèndum de l’1 d’octubre, la llei s’ha aprovat pel Parlament aquesta nit.

Segons informava el citat mitjà, algunes impremtes de Catalunya estarien rebent encàrrecs, encara que de forma discreta i ningú de les esmentades empreses revela qui ha realitzat l’encàrrec.

Port de Tarragona