Sospites que el laboratori d’explosius descobert a París estigui relacionat amb el xalet d’Alcanar

Els terroristes de Ripoll van viatjar a la capital francesa i es van allotjar a un hotel proper a la població on s'han descobert els components per fabricar explosius,

La troballa de material per a la fabricació d’explosius similar a l’utilitzat pels terroristes al xalet d’Alcanar, ha provocat que el ministre de l’Interior francès declari aquesta presumpta vinculació. No obstant això, Gérard Collomb es mostra caut a l’hora d’assegurar-ho d’una forma oficial.

El mateix ministre va afirmar el passat 23 d’agost que el vehicle dels terroristes utilitzat a Cambrils, un Audi A3, va ser fotografiat per un radar a les autopistes franceses i també es disposa de la localització dels telèfons mòbils dels terroristes durant una estada a París. Els joves de Ripoll es van allotjar en un hotel pròxim a Villejuig, la població al sud de la capital francesa on ahir es va desarticular un laboratori d’explosius i s’ha detingut tres persones per associació de malfactors terroristes i possessió, transport i fabricació de substàncies explosives amb fins terroristes.

En aquest apartament es van trobar bombones de butà, acetona i aigua oxigenada, exactament el mateix que es va trobar al xalet d’Alcanar i que tenien com a finalitat la fabricació de TATP.

En el seu pul·lular per París, els terroristes espanyols van passar per la Torre Eiffel i van comprar una càmera fotogràfica a la FNAC, encara que el ministre de l’Interior va afirmar que no creia que la seva pul·lular per la ciutat tingués com a finalitat la compra d’una càmera de fotos.

Port de Tarragona