Dos ferits al desfrenar un camió a la Baixada de la Misericòrdia de Tarragona

Un espectacular accident s’ha registrat poc després de les 11 h. d’avui a la Baixada de la Misericòrdia de Tarragona, quan un camió de verdures i fruites, que es trobava a la confluència d’aquest carrer amb Major, s’ha desfrenat mentre era descarregat. El vehicle ha anat baixant pel carrer, sense conductor, fins a topar amb la barana que separa la Baixada del carrer Trinquet Vell. Com a conseqüència del fet, dues persones han resultat ferides i una d’elles ha hagut de ser traslladada a l’Hospital Joan XXIII. No és la primera vegada que es produeix un accident similar en aquest lloc, donada la forta pendent d’aquesta via. Al lloc s’han desplaçat unitats de Guàrdia Urbana, Bombers i SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques).

La zona ha quedat acordonada i una grua realitza els treballs per retirar el camió, que ha quedat bolcat al carrer Trinquet Vell. El ajuntament ha indicat que iniciava els treballs per col·locar una barrera provisional fins que no es realitzaven les obres per reconstruir de nou barana, que ha quedat arrencada a conseqüència de l’accident.

Port de Tarragona