El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya debatrà aquesta tarda les dues querelles de Fiscalia contra el Govern i la Mesa del Parlament

La Sala d’Admissió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya té previst iniciar les seves sessions de debat aquesta mateixa tarda respecte a les dues querelles de la Fiscalia Superior de Catalunya contra el Govern i la Mesa del Parlament, que ha rebut avui. Segons ha informat el departament de Comunicació del TSJC, la sala de Lo Civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha rebut dues querelles de la Fiscalia que han estat registrades i repartides a sengles ponents, els magistrats José Francisco Valls i Carlos Ramos. Les seves ponències respectives seran debatudes en la denominada Sala d’Admissions, tal com exigeix ​​el procediment.

Una de les querelles està dirigida contra la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, i quatre membres de la Mesa pels suposats delictes de desobediència, prevaricació i malversació de cabals públics. Aquesta, registrada amb el número 40/2017, ha estat repartida, seguint el torn establert, al magistrat Carlos Ramos, que actuarà com a ponent davant la Sala d’Admissió.

La segona de les querelles està dirigida contra el Consell Executiu, el president Puigdemont i les altres dotze persones que l’integren, pels suposats delictes de desobediència, prevaricació, i malversació de cabals públics. Aquesta, registrada amb el número 41/2017, ha estat repartida, seguint el torn establert, al magistrat José Francisco Valls, que actuarà com a ponent davant la Sala d’Admissió.

Port de Tarragona