Els Mossos detenen un home relacionat amb l’homicidi de Ciutat Vella

Els Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal adscrits a l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona han detingut aquesta tarda un home de nacionalitat marroquina i de 19 anys per la seva implicació en la mort d’un home ahir a Ciutat Vella. Els fets van passar poc després de la mitjanit de dijous quan els mossos van rebres l’avís que s’havia produït una baralla entre diverses persones al carrer i que hi havia diversos ferits.

Quan van arribar els agents van constatar que hi havia tres persones ferides, una de les quals amb lesions greus que va ser traslladada en estat crític a l’hospital on hores més tard va morir. Els mossos de l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Barcelona mantenen la investigació oberta per detenir una segona persona implicada en els fets. El cas està sota secret de sumari.

Port de Tarragona