Detingut un turista suec per fer tocaments i agredir sexualment quatre noies a Barcelona

Els assalts els feia amb la mateixa metodologia, agafant-les per darrera, tapant-les la boca i, en algun cas, tirant-les a terra i produint lesions.

Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sants–Montjuïc van detenir divendres, 8 de setembre, un home com a presumpte autor de tres agressions sexuals, un abús sexual i dos delictes de lesions. El detingut sempre actuava de la mateixa manera: les assaltava per darrera, amb una mà els tapava la boca i amb l’altra mà realitzava els tocaments. Si es trobava amb una resistència molt activa, les tirava a terra produint lesions a algunes de les víctimes.

En el moment que va agredir l’última víctima, ella va començar a cridar i això va aconseguir que uns ciutadans s’acostessin a socórrer-la. Llavors, l’agressor va fugir però dos corredors que estaven per la zona i van observar els fets van anar darrera d’ell i van aconseguir retenir-lo el temps suficient perquè una patrulla, que es va adreçar ràpidament al lloc, pogués detenir-lo al moment.

El detingut és un home de 25 anys de nacionalitat sueca. Es troba a Barcelona de vacances, fet pel qual no li consten antecedents per part d’aquest cos policial. La Unitat d’Investigació de la comissaria de Sants–Montjuïc es va fer càrrec del cas per esclarir més detalls d’aquestes accions i cercar possibles víctimes. Actualment hi ha quatre víctimes localitzades i ja se’ls ha pres declaració. Avui, diumenge, el detingut ha passat a disposició judicial i el jutge n’ha decretat l’ingrés a presó.

Port de Tarragona