El presumpte autor de l’homicidi del passat dijous a Santa Caterina s’entrega a la Policia Local de Mataró

El jutge va ordenar el seu ingrés a presó.

Exterior del taller de Jordi Perelló, donde ocurrieron los hechos.

Agents de la Policia Local de Mataró atenent el requeriment dels Mossos d’Esquadra van detenir el dissabte al vespre un home de nacionalitat marroquina i de 18 anys com a presumpte autor material de l’homicidi del passat dijous a Ciutat Vella. La detenció es va produir el dissabte després que el presumpte autor es personés a dependències de Policia Local de Mataró informant de la seva participació en els fets.

La policia local el va detenir per l’ordre emesa pels investigadors de Mossos d’Esquadra. El detingut va passar a disposició judicial i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

L’homicidi va succeir poc després de la mitjanit de dijous quan els mossos van rebre l’avís que s’havia produït una baralla entre diverses persones al carrer i que hi havia diversos ferits. Quan van arribar els agents van constatar que hi havia tres persones ferides, una de les quals amb lesions greus que va ser traslladada en estat crític a l’hospital on hores més tard va morir. El finat era un home de nacionalitat algeriana i de 27 anys.

Els Mossos ja van detenir el dijous per la tarda un home de nacionalitat marroquina i de 19 anys relacionat amb aquest incident. Una vegada va passar a disposició judicial, el jutge en va decretar la seva posada en llibertat amb càrrecs.

Port de Tarragona