Els artificiers de Mossos inspeccionen una furgoneta a la Sagrada Família, zona que ha quedat acordonada i desallotjada

Hores després s'ha confirmat per part de la policia catalana que es tractava d'una falsa alarma.

Els equips d’artificiers TEDAX de Mossos d’Esquadra inspeccionen una furgoneta aparcada a les rodalies de Sagrada Família, en un operatiu que ha començat fa unes hores a la zona. En altres punts de Catalunya s’han instal·lat controls antiterroristes seguint les indicacions que s’han rebut des del CITCO, que no ha especificat que l’amenaça tingui referència amb Catalunya. Les actuacions a la zona estan relacionades, segons han informat els Mossos, amb comprovacions a l’entorn de l’església de Gaudí. S’han tallat els carrers Provença, Rosselló i Sardenya; i els transports, Metro inclós, no s’aturen a les estacions de la zona. Pel que sembla, alguns testimonis han vist sortir d’una furgoneta a dues persones emmanillades, encara que no s’ha confirmat oficialment aquest punt.

 

Port de Tarragona