banner Generalitat

Mor un home atrapat per la porta d’una furgoneta al garatge d’una empresa de neteja de Cadaqués

Un treballador ha mort a Cadaqués en un estrany accident ocorregut al garatge d’una empresa de neteja, segon informen els Mossos. L’home ha perdut la vida atrapat entre la porta d’una furgoneta i una columna de l’aparcament. La policia catalana de la comissaria de Roses han rebut l’avís, per part de la Policia Local de Cadaqués, que un treballador havia patit un accident laboral al garatge de l’empresa de neteja per la qual prestava serveis laborals. L’accident hauria passat a l’interior del garatge de l’empresa quan el treballador es disposava a anar a buscar una furgoneta estacionada. Poc després se l’ha localitzat atrapat entre la porta del vehicle i una columna. Immediatament diverses patrulles del Cos de Mossos d’Esquadra i del Sistema d’Emergències Mèdiques s’han desplaçat al lloc de l’accident sense que hagin pogut fer res per salvar-li la vida. Es tracta d’un home de 35 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Cadaqués. Els mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

 

Port de Tarragona