Quatre detinguts pels Mossos al Montmell per un delicte de robatori amb força a domicili

Els veïns de la zona van alertar a la policia en veure’ls saltant la tanca exterior d’un immoble. Els arrestats van quedar en llibertat després de declarar davant del jutge.

Carrer d'Itàlia de l'urbanització Miramar, al Montmell.

Els Mossos d’Esquadra del Vendrell van detenir el dia 11 de setembre a quatre homes de 27, 28, 29 i 31 anys, tots ells de nacionalitat espanyola i veïns de Lleida, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a domicili.

Pels volts de les 22.00 hores del dia 11 de setembre, diversos veïns de la urbanització El Mirador del Penedès (El Montmell), van alertar a la policia per la presència d’un vehicle sospitós, amb quatre ocupants a l’interior, que circulava lentament pel carrer Itàlia aturant-se davant dels diferents immobles.

Dues patrulles es van adreçar ràpidament al lloc dels fets, una d’elles es va posicionar a la sortida de la urbanització i l’altra es va adreçar a l’habitatge afectat pel robatori.

La dotació policial que es trobava a la sortida de la urbanització va veure adreçar-se cap a la seva posició, a gran velocitat, el vehicle emprat pels lladres. Aquest va fer cas omís de les indicacions dels agents per aturar-se, i va fugir direcció Rodonyà (Alt Camp).

Finalment, es va poder aturar al PK 20.8 de la carretera C-51 el vehicle amb els quatre ocupants a l’interior. El conductor del vehicle tenia el permís retirat per punts, i a l’interior del maleter es van localitzar vint-i-cinc plantes de marihuana.

Els agents van detenir als quatre homes com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a domicili, a més a més, al conductor se’l va denunciar penalment per conduir amb el permís retirat i administrativament per la tinença de les plantes de marihuana.

Els detinguts, que acumulen 44 antecedents policials, van passar el dia 13 de setembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell, que en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Port de Tarragona