La Guàrdia Civil deté tres persones en les Cases d’Alcanar per enganxar cartells

Podría tractar-se de militantes de la CUP realitzant actes de campanya.

Foto: @ReverterMiquel

La CUP d’Alcanar informa a la seva pàgina web que a les 12:30 d’avui s’ha produït la detenció de tres persones quan es trobaven enganxant cartells a les Cases d’Alcanar. Segons les mateixes fonts i testimonis del fet, els detinguts van ser traslladats a la caserna de la Guàrdia Civil de Sant Carles de la Ràpita, on es trobaven a l’espera de saber si eren posats en llibertat. Es tractaria de les primeres detencions realitzades des de l’inici de la campana a favor del Referèndum de l’1-O.

A les xarxes s’han començat a llegir missatges de suport als militants de la CUP.

A la 1.45 h. els detinguts han estat posats en llibertat. Es desconeix si se’ls imputar càrrecs.

 

Port de Tarragona