L’Ajuntament de Reus ha presentat recurs contra l’ordre de la Fiscalia per tal que no “s’apropii” de la Guàrdia Urbana

L’Ajuntament de Reus ha presentat aquest dimarts 19 de setembre un recurs contra l’ordre de la Fiscalia que obliga a la Guàrdia Urbana a actuar com a Policia Judicial. Amb aquest recurs l’Ajuntament vol garantir, tal com va manifestar ahir l’alcalde , Carles Pellicer, en un acte públic, que “els agents de la Guàrdia Urbana estan al servei dels ciutadans i que és un cos que depèn del govern municipal, govern legítim i escollit a les urnes pels ciutadans de Reus”. L’alcalde va dir de forma categòrica que “vull que els 150 agents de la Guàrdia Urbana vetllin per la convivència i la seguretat a la ciutat de Reus les 24 hores del dia i em posiciono radicalment en contra que la Fiscalia se’ls apropiï durant tres setmanes amb la intenció de provocar i danyar la imatge del cos amb finalitats partidistes”.