Els estibadors de Tarragona s’uneixen als de Barcelona en la decisio de no abastir els creuers de policies

Els estibadors denominen aquestes naus com "els vaixells de la repressió".

Els estibadors de Tarragona s’han unit a la decisió presa pels seus companys de Barcelona, ​​que han decidit en assemblea no donar suport als «vaixells de la repressió». Es refereixen als tres creuers que ha noliejat el Ministeri de l’Interior i que han atracat al port de Barcelona (2 d’ells) ia Tarragona, ha informat Catalunya Ràdio.

Les embarcacions serviran de «hotel» als agents que el Govern envia a Catalunya per evitar el Referèndum de l’1-O. Aquesta fórmula és la millor solució que ha trobat l’Executiu per allotjar un nombre d’agents que frega els 4.000, la majoria d’ells dels anomenats «antiavalots». D’altra banda, les vies terrestres són un continu riu de furgonetes, patrulles i fins motocicletes que transporten a unitats policials i de guàrdia civil. A ells s’uneix els blindats que es dirigeixen al campament militar de Sant Climent Sescebes.

Port de Tarragona