Ingressa a presó el presumpte terrorista detingut a Vinaròs en relació als atemptats de Cambrils i Barcelona

El jutge de l’Audiència Nacional Fernando Andreu ha dictat presó per al jove marroquí detingut divendres passat a Vinaròs acusat de col·laborar amb la cèl·lula gihadista responsable dels atemptats terroristes comesos l’agost passat a Barcelona i Cambrils.

L’arrestat ha passat a disposició judicial aquest matí i, segons han informat fonts de l’Audiència Nacional, s’ha negat a declarar davant del jutge Andreu, que l’ha enviat a la presó per un delicte de col·laboració amb banda armada.

Segons l’acte del jutge, el detingut mantenia relació amb almenys dos dels principals membres de la cèl·lula gihadista que va atemptar a Barcelona i Cambrils, els qui van comprar amb la seva documentació els components per fabricar l’explosiu conegut com la mare de Satan.