Flash: Troben dos cadàvers al pantà de Susqueda, on es buscava als dos joves desapareguts

Los trabajos de identificación de los cuerpos confirmarán si se trata de Marc y Paula, los dos desaparecidos en el pantano el 24 de agosto pasado.

La Unitat Aquàtica de Mossos d’Esquadra ha trobat dos cadàvers al pantà de Susqueda, on es realitzaven tasques de localització de dos joves de la comarca del Maresme desapareguts el 24 d’agost. Es va recuperar el seu cotxe, però res es va saber d’ells tot i la intensa recerca tant en l’aigua del pantà, com en els camins propers. S’està procedint a la identificació dels cossos, per confirmar o descartar que es tracta de Marc HL, de 23 anys i veí d’Arenys de Munt (Barcelona), i Paula MP, de 21 anys i veïna de Cabrils (Barcelona), tot i que de moment no hi ha confirmació oficial d’aquest punt.

AMPLIAREM

Port de Tarragona