Detenen un conductor que va fugir a més de 200 km/h quan li van demanar el permís de conduir a un control a Reus

Agents de Trànsit dels Mossos de Tarragona van detenir aquest dilluns, 25 de setembre, un home de 42 anys, nat a la República Dominicana i veí de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat viària i un delicte de desobediència als agents de l’autoritat.

Al voltant de les 11.30 hores d’aquest dilluns, en el marc d’un control de velocitat a l’autopista AP-7 a l’altura de Reus (Baix Camp), els mossos van detectar un vehicle que circulava a 154 km/h en un tram de carretera limitat a 120 km/h.

Els agents del servei de notificació, que estaven ubicats a certa distància del vehicle radar, van aturar l’infractor sense cap complicació. En demanar-li el permís de conduir, el vehicle va arrencar sobtadament i es va donar a la fugida sentit València. El vehicle infractor va iniciar una escapada conduint de manera temerària per l’AP-7, avançant vehicles per la dreta i circulant a velocitats superiors a 200km/h, fins que finalment, es va poder aturar a la sortida de l’AP-7 al terme municipal de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant (Baix Camp).

El conductor va ser detingut per desobediència als agents, conducció temerària i per no haver obtingut mai el permís de conduir. També va ser denunciat administrativament per l’excés de velocitat enregistrat pel radar. El detingut va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria i properament serà citat per comparèixer davant de l’autoritat judicial.

Port de Tarragona