Els Mossos d’Esquadra detenen dos homes que acabaven de robar en un bar a Reus

L’alarma amb enregistrament d’imatges va ajudar a identificar els dos lladres al poc de fugir de l’establiment.

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Reus van detenir la matinada d’ahir dimecres, dos homes de 28 i 44 anys, tots dos de nacionalitat marroquina i veïns de Reus, com a presumptes autors d’un robatori amb força a establiment. Al voltant de les 01.40 hores d’ahir, la policia va rebre avís en relació a una alarma activada en un bar del carrer Sardana de Reus. La informació afegia una breu descripció de les dues persones que s’observaven a través del sistema d’enregistrament d’imatges de seguretat.

Tres dotacions policials es van adreçar immediatament al lloc dels fets i una d’elles va aconseguir interceptar a un dels lladres a prop de la plaça Pastoreta de Reus. L’altre autor dels fets va ser localitzat per agents de paisà a poca distància del bar i, en ser detectat, va intentar fugir sense aconseguir-ho.

Els agents van comprovar que els autors dels fets van forçar el tancament de la persiana d’accés al bar fent palanca i, un cop dins, van sostreure diners de la caixa enregistradora.

Es van detenir els dos homes com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a establiment. Entre els objectes que duien els lladres, la policia va localitzar un parell de guants negres i un tornavís de 30 cm de llarg que suposadament havia estat l’emprat per forçar l’accés al bar. Els detinguts, que acumulen 21 antecedents per diversos delictes, han passat avui a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus, que n’ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.