Disparen amb una escopeta d’aire comprimit a quatre persones que custodiaven la porta d’una escola de Manlleu

Cap dels ferits, tots lleus, ha hagut de ser traslladats a un centre sanitari. Encara no s'ha pogut localitzar l'autor dels trets.

En estos apartamentos de la calle Montblanc ocurrió el homicidio. / GM

La Policia Local de Manlleu i dels Mossos d’Esquadra intenten localitzar qui ha disparat amb una escopeta de balins en dues ocasions contra un grup de persones que es trobaven custodiant la porta d’una escola d’aquesta localitat. En un primer episodi, tres dels components del Comitè de Defensa del Referèndum de Manlleu van percebre els trets i van avisar la Policia Local des de les portes del col·legi Puig Agut. Els fets han passat cap a les deu de la nit. Un cop iniciades les gestions per localitzar l’autor dels trets i aixecar l’atestat, ha passat un segon episodi, en el qual una quarta persona ha rebut un impacte. Els membres del comitè han decidit abandonar la porta del centre. Tot apunta que els trets s’han dut a terme des d’un edifici davant del centre educatiu.

 

Port de Tarragona