Els Bombers extingeixen un incendi a la terrassa de l’Hotel Gaudí de Reus, on s’allotgen policies

Aquest matí s’ha detectat un incendi a la terrassa de l’Hotel Gaudí de Reus, iniciat -segons Bombers- en l’extractor de la cuina. El foc va quedar extingit en pocs minuts gràcies a la participació de quatre unitats de Bombers. Es dóna la circumstància que és l’hotel on s’han allotjat en les últimes setmanes nombrosos agents del Cos Nacional de Policia, arribats a la ciutat amb motiu del referèndum.

D’altra banda, efectius de Bombers de la Generalitat han extingit dos incendis ocorreguts a Deltebre i Reus aquest matí. L’avís es va rebre a les 8,27 del matí al carrer Havana de Deltebre, on va cremar una furgoneta i un turisme, com a conseqüència el foc es va estendre a un local. En el servei d’extinció van participar vuit unitats de Bombers. Va ser necessària l’evacuació de nou habitatges, tot i que no es van registrar danys personals.

Port de Tarragona