Quatre individus donen una pallissa a un vigilant jurat que va recriminar a un passatger que orinava en una estació de Metro de Bilbao

L'empleat de seguretat va quedar inconscient en copejar amb el cap contra una paret, atacat pels joves.

Quatre individus van deixar inconscient a un vigilant del Metro de Bilbao que va recriminar a un dels joves que orinase a l’exterior d’una estació, en un lloc propietat de la companyia de transports, segons va denunciar CCOO. La víctima es va colpejar el cap contra la paret en caure i va perdre el coneixement. El vigilant estava ajudant a una supervisora ​​del metro de Bilbao que s’havia advertit que un dels individus estava orinant a la sortida de l’estació. Quatre joves que baixaven en aquest moment d’un dels vagons van començar a insultar-la i van originar l’agressió. El sindicat ha reivindicat la manca de personal a certes hores al suburbà bilbaí, on durant hores tan sols hi ha dos vigilants per a tota la xarxa.

Port de Tarragona