Els Mossos d’Esquadra detenen el conductor del vehicle implicat en l’accident de Peramola on va morir un motorista

un home, de 39 anys, amb domicili a França i originari de Txèquia, com a presumpte autor d’un delicte d'homicidi per imprudència greu.

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir un home, de 39 anys, amb domicili a França i originari de Txèquia, com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi per imprudència greu, en provocar presumptament un accident mortal a Peramola.

Ahir a la tarda, al voltant de les 18:44 hores, es va produir un accident de trànsit mortal al punt quilomètric 147 de la C-14, al terme municipal de Peramola (Alt Urgell). L’accident es va produir quan un vehicle va iniciar l’avançament d’una motocicleta en el moment que s’apropava un altre turisme en sentit contrari. Per aquest motiu, va retornar al carril colpejant la motocicleta per la part posterior. Com a conseqüència d’aquest impacte la motocicleta va perdre el control i va topar frontalment amb un altre vehicle que circulava en sentit contrari

El conductor de la motocicleta, de 40 anys i veí de Montornès del Vallès, va resultar mort i l’acompanyant ferida menys greu. Els agents de trànsit desplaçats al lloc, davant les evidències de l’accident i la declaració de testimonis, van detenir el conductor de vehicle com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi per imprudència greu. El detingut passarà avui a disposició judicial davant el jutjat de guàrdia en funcions d’instrucció de Solsona.

Port de Tarragona