Dues persones afectades per intoxicació en un incendi que ha destruït aquesta nit un basar a Cunit

Set unitats de Bombers han extingit un incendi que ha provocat que dues persones hagin hagut de ser ateses per intoxicació a causa del fum en l’incendi d’un establiment a Cunit. El local, ubicat a l’avinguda Barcelona està dedicat a articles de basar i s’ha incendiat minuts després de la una de la matinada. Els Mossos d’Esquadra han evacuat una cinquantena de persones, algunes de les quals han hagut de allotjar en un hotel. Un dels dos afectats per la intoxicació respiratòria ha estat traslladat a un hospital, mentre que un altre ha estat atès pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) al lloc. Tècnics inspeccionaven els edificis adjacents per comprovar que la seva estructura era fiable, tot i que s’ha descobert alguna esquerda.

Port de Tarragona