Dues persones moren en un accident de trànsit a la C-12 a Amposta

Imatge d'arxiu.

El Servei Català de Trànsit informa que ahir, 11 d’octubre, es va registrar un sinistre viari mortal a la C-12 al punt quilomètric 5 a l’altura d’Amposta (Montsià). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 23.08 h. Per causes que encara s’estan investigant, hi va haver una col·lisió frontal en la qual s’hi van veure implicats tres vehicles, una furgoneta i dos turismes.

A conseqüència d’això, les dues persones ocupants de la furgoneta van morir, el conductor i la passatgera davantera. Es tracta d’E.M.C, un home de 72 anys veí de Sant Jaume d’Enveja, i de R.V.C, una dona de 72 anys i veïna de Tortosa. En el mateix sinistre, tres persones més van resultar ferides menys greus i van ser traslladades a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Arran de la incidència, es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Quant a l’afectació viària, la via va estar tallada en tots dos sentits fins a les 01.51 h de la matinada.

Port de Tarragona