Quatre morts en caure per un barranc el tot terreny on viatjaven, a Molló, al Ripollès

El Servei Català de Trànsit informa que s’ha registrat un sinistre viari mortal a la GIV-5225 al punt quilomètric 0,5 a Molló (Ripollès). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 07.22 h. d’avui. Per causes que encara s’estan investigant, un tot terreny ha sortit de la via i ha bolcat i, a conseqüència d’això, els quatre ocupants del vehicle -dos homes i dues dones- han mort. El vehicle ha caigut per un barranc de més de 100 metres. Les víctimes tenien entre 29 i 34 anys.

Arran de la incidència, s’han activat nou patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat -entre les quals hi ha efectius del Grup d’Actuacions Especials dels Bombers (GRAE)- i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Port de Tarragona