Tres detinguts per robar i causar danys a tres vehicles al centre de Tarragona

Plaça dels Carros. G.Maps.

Mossos d’Esquadra de la comissaria de Tarragona van detenir ahir tres homes, dos d’ells de 18 i 44 anys, com a presumptes autors d’un delicte de robatori a l’interior d’un vehicle estacionat al carrer Monestir de Poblet de Tarragona, i el tercer, un home de 20 anys com a presumpte autor d’un delicte de robatori a l’interior de dos vehicles estacionats a la plaça dels Carros de Tarragona. Tots tres homes són de nacionalitat marroquina i veïns de Tarragona.

Carrer Monestir de Poblet
Al voltant de les 00.00 hores d’ahir, la policia va rebre avís d’un testimoni que havia vist com dos homes trencaven el vidre d’un vehicle estacionat i fugien en cotxe. Gràcies a la descripció facilitada dels autors, més tard, van ser localitzats i detinguts a la Rambla Vella de Tarragona.
En el moment de la detenció, els agents van localitzar als detinguts dintre del seu cotxe el radio-CD que havien sostret del vehicle saquejat.

Plaça dels Carros
Pels volts de les 10.00 hores d’ahir, la policia va ser alertada per diversos testimonis que manifestaven haver vist un noi forçant vehicles a la plaça dels Carros de Tarragona.
Agents de paisà es van adreçar a la zona i van localitzar un noi que coincidia amb la descripció facilitada, en interceptar-lo, aquest va intentar fugir corrents sense aconseguir-ho. Els agents van poder recuperar diversos objectes sostrets als dos vehicles i retornar-los als seus respectius propietaris.

El tres detinguts, que acumulen un total de tretze antecedents per delictes contra el patrimoni, han passat a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona.

Port de Tarragona