L’home acusat de la mort de la seva exparella ahir a Rubí, detingut per disparar amb una escopeta al carrer a Cornellà

Parlament de Catalunya.

Els Mossos i la Guàrdia Urbana de Cornellà de Llobregat han detingut el presumpte autor del crim per violència masclista d’ahir a la localitat de Rubí. La detenció s’ha produït després que el sospitós protagonitzés un incident a la localitat de Cornellà. Poc abans de les 11.00 del matí s’ha rebut un avís segons el qual l’arrestat estava disparant trets amb una escopeta de caça al carrer i ha causat danys en diversos vehicles. La Guàrdia Urbana de Cornellà l’ha detingut per aquests fets.

Donat que sobre aquesta persona hi pesava una ordre de detenció els agents de l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial metropolitana Nord l’han arrestat com a presumpte autor del crim de Rubí.

Port de Tarragona