Dos detinguts quan sortien de robar a una casa de Tarragona de matinada

Els MossosMossos d’Esquadra de la comissaria de Tarragona han posat a disposició judicial dos homes, de 22 i 24 anys, de nacionalitat espanyola, un veí de Tarragona i l’altre sense domicili conegut respectivament, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a domicili i un robatori amb força a interior de vehicle.

Faltaven pocs minuts per a les tres de la matinada quan una patrulla dels mossos va anar a un requeriment ja que dos joves havien saltat la tanca d’una casa situada al Nou Eixample Nord de Tarragona. Pocs minuts més tard, els dos individus van saltar de nou a l’exterior i van fugir del lloc.

Ràpidament, els mossos van establir un dispositiu de recerca amb la informació que van poder recollir al lloc dels fets. Gràcies a la col·laboració ciutadana, només uns minuts més tard, a uns 200 metres del carrer on s’havia produït el robatori, els agents van localitzar dos homes que coincidien amb la descripció dels autors del robatori. Els detinguts, segons van comprovar els agents, havien forçat la porta del garatge de la casa i havien accedit a l’interior.

En l’escorcoll als dos detinguts, els mossos els hi van trobar un tornavís amb el que haurien forçat la porta de l’immoble. A més, els individus també portaven documentació a nom d’una tercera persona.

Les gestions posteriors van permetre comprovar que la documentació intervinguda procedia d’un robatori amb força a interior d’un vehicle que el seu propietari havia denunciat el dia anterior. Segons la víctima, havia deixat el seu cotxe estacionat durant el matí del 12 d’octubre a l’avinguda del President Lluís Companys de Tarragona i, quan va tornar, va trobar que algú havia desencaixat el vidre d’una de les finestres i li havien sostret diversa documentació. Els dos detinguts van quedar en llibertat amb càrrecs.

Port de Tarragona