Un matrimoni d’Alcover mor a Valls en caure sobre el cotxe en que viatjaven el remolc d’un camió

Les víctimes van quedar atrapades entre els ferros del seu vehicle i va ser necessari que els Bombers duran a terme una llarga excarceració per recuperar els cossos.

AVPC Valls

Un matrimoni d’Alcover ha mort aquest matí quan el remolc d’un camió carregat de gra ha caigut sobre ells a una rotonda de la C-37. a Valls, segons ha indicat el Servei Català de Trànsit. L’accident s’ha produït poc després de tres quarts d’onze del matí a l’altura del quilòmetre 4,8 a tocar de la rotonda per accedir a l’A-27 on, per causes que es desconeixen, un tràiler ha bolcat a la via. Les dues víctimes són els dos ocupants del turisme mentre que el conductor del camió ha resultat ferit lleu. La via ha quedat tallada en els dos sentits de la marxa al punt de l’accident i es fan desviaments senyalitzats. Fins al lloc del sinistre s’hi ha desplaçat vuit dotacions dels Bombers de la Generalitat, cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra i tres ambulàncies del SEM.

Port de Tarragona