banner Generalitat

Un ciclista atropellat a Gavà i un passatger d’una moto mort a Cassà de la Selva, les dues víctimes mortals del cap de setmana a les carreteres

El suceso se ha producido en el kilómetro 295 de la A-7 / GM

El Servei Català de Trànsit informa que des de les 15.00 h de divendres 27 d’octubre fins a les 20.00 h d’avui, diumenge 29 d’octubre, s’han registrat dues víctimes mortals en dos sinistres de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya. El primer accident mortal s’ha produït aquest matí a la C-31 sud a Gavà, quan, per causes que encara s’estan investigant, un turisme ha envestit un ciclista que ha mort per la topada. I el segon, s’ha produït a les 18.33 h quan es confirmava la mort d’un/a motorista a la C-65 a Cassà de la Selva.

El ciclista mort atropellat per un turisme aquest diumenge al matí a la C-31, al terme de Gavà (Baix Llobregat). Segons ha informat el Servei Català del Trànsit l’accident s’ha registrat a dos quarts de deu del matí. El ciclista circulava tot sol per la C-31, en sentit Tarragona, quan, per causes que s’estan investigant, ha estat atropellat mortalment pel turisme, al quilòmetre 184,1 de la via. Com a conseqüència el ciclista, L.B.C, de 74 anys i veí de l’Hospitalet de Llobregat, ha resultat mort.

A Cassà de la Selva, s’han vist implicades dues motocicletes. L’avís del sinistre s’ha rebut als Mossos a les 18.33. L’accident ha tingut lloc al punt quilomètric 20 de la C-65 on, per causes que s’estan investigant, una moto ha encalçat una altra motocicleta. En cada vehicle hi anaven dues persones i a conseqüència del xoc ha mort la passatgera de la motocicleta que hauria fet l’encalç. Es tracta de V.R.G., de 36 anys i veïna de Girona. Els altres tres passatgers han resultat ferits lleus. La C-65 està tallada en els dos sentits des de l’hora de l’accident. En aquest punt els vehicles es desvien per l’interior del municipi.

 

 

Port de Tarragona