FLASH: Carles Puigdemont viatja a Brussel·les després de conèixer l’acusació de Maza

La Sexta informa que podria trobar-se a la capital belga amb la intenció de demanar asil polític al costat de cinc membres del Govern.

Pistola simulada que utilizaba la detenida para intimidar a los propietarios cuando la descubrían. / Mossos

Carles Puigdemont, president de la Generalitat cessat per l’article 155, es troba a Brussel·les, on es reuneix amb els líders flamencs, segons afirma el diari belga De Morgen. Segons informa La Sexta en el seu informatiu, les pretensions del president serien demanar asil polític, després de conèixer l’oferiment d’un ministre belga en els últims dies. Segons les mateixes fonts, cinc dels components del govern l’acompanyarien en el seu viatge.

Segons el rotatiu belga, el gabinet de comunicació del ministre de l’Interior del seu país han afirmat que també ha sentit que Puigdemont es troba a Brussel·les, però que no tenen constància oficial de que així sigui.

AMPLIAREM

 

Port de Tarragona