Desconvocada la vaga de vigilants de seguretat d’Ilunión a l’aeroport del Prat que havia de durar tres mesos

Empresa i comitè d’Ilunión han arribat a un acord per desconvocar la vaga de vigilants de seguretat que estava prevista que comencés demà, 1 de novembre, a l’aeroport del Prat. L’acord ha arribat després que es fixés un complement salarial de 250 euros al mes pels 254 treballadors destinats a l’aeroport de Barcelona. La duració de la vaga era de tres mesos a partir de demà. Els sindicats demanaven un increment de 350 euros, tot i no haver aconseguit aquest import d’increment, sí que s’aconseguiran millores en les condicions de treball, ja que -segons el comitè de vaga- s’ha aconseguit també una reorganització del servei als escàners dels equipatges i als controls d’accés dels empleats.

 

Port de Tarragona