Un agent dels Mossos fora de servei descobreix un intent de robatori a un domicili de Tarragona

Carrer Roger de LLúria / G.Maps.

Un policia del cos de Mossos d’Esquadra fora de servei va propiciar la detenció ahir dimecres, d’una dona de 25 i un home de 38 anys, de nacionalitat espanyola i de la República de Guinea, respectivament, veïns de Barcelona, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

Al voltant de les 00.00 hores del dia 1 de novembre, un mosso fora de servei va detectar una noia a l’interior del replà d’un edifici d’habitatges del carrer Roger de Llúria de Tarragona, asseguda a l’escala amb actitud d’espera. A la poca estona, un veí va informar l’agent que algú havia forçat el pany d’entrada a casa seva i que havia quedat inutilitzat. També va manifestar-li que minuts abans havia vist com una parella marxava del portal de l’immoble i que no eren veïns d’allà.

L’agent fora de servei va sol·licitar suport policial per tal de dur a terme la recerca, per les proximitats de l’immoble, de la parella que presumptament havia intentat accedir a l’habitatge forçant el pany. Gràcies a la descripció dels lladres del testimoni i la ràpida reacció del mosso fora de servei, una patrulla va poder localitzar-los a prop del lloc dels fets.

L’home i la dona localitzats, duien estris a sobre per tal de forçar panys i accedir a l’interior d’habitatges. Els agents van procedir a la detenció d’ambdues persones com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a domicili en grau de temptativa. Els detinguts, que acumulen tres antecedents per delictes contra el patrimoni, han passat avui a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona, que n’ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.

Port de Tarragona