Redueixen la velocitat màxima permesa al cinturó de l’A-7 a Tarragona, de 100 a 80 km/h des del Cementeri fins a les Gavarres

El Ministeri de Foment ho fa per raons de seguretat, per facilitar els accessos i per minorar l'impacte sonor. La mesura s'implantarà el pròxim dimarts 7 de novembre.

El Ministeri de Foment a Tarragona, a partir del dia 7 de novembre de 2017, modificarà la velocitat màxima permesa al cinturó de Tarragona entre les Gavarres i l’enllaç al cementeri de Tarragona, quilòmetres 1158,450 al 1164,350. Actualment el límit és de 100 quilòmetres/hora per a un tram regulat, com ja sabem, per un radar. La velocitat es reduirà i passarà a ser de màxim 80 quilòmetres/l’hora. A tal efecte, es canviaran els senyals de trànsit. Cal destacar que el Ministeri de Foment ha comunicat la decisió als responsables de l’Ajuntament de Tarragona i de la Generalitat de Catalunya.

Les raons que justifiquen aquest canvi de velocitat obeeixen a un pla de seguretat vial del Ministeri de Foment que, davant de l’increment de trànsit de les principals vies d’accés i sortida de la ciutat de Tarragona, aconsellen implantar mesures escalonades en diverses fases per tal d’afavorir la fluïdesa i millorar la seguretat de les vies.