Els Mossos investiguen la mort en circumstàncies estranyes d’un nadó a Torroella de Montgrí

S'ha detingut un home, de nacionalitat equatoriana, en relació a la mort del nen.

Els Mossos de Girona investiguen la mort, en circumstàncies anòmales, d’un nadó a Torroella de Montgrí. El nen va arribar amb lesions per tot el cos al Centre d’Atenció Primària.  En relació a aquesta investigació els agents han fet la detenció d’un home de 26 anys, nacionalitat equatoriana i veí de Torroella de Montgrí (Baix Empordà).

Cap a tres quarts de vuit del vespre d’ahir dissabte dia 4, els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís del CAP de Torroella de Montgrí informant que la mare i diversos familiars els havien portat una nena d’uns 10 mesos que havia mort. Quan els agents van arribar al CAP, els serveis mèdics ja havien confirmat la mort del nadó i van determinar que aquesta s’havia produït en circumstàncies anòmales.

La matinada del 5 de novembre i després de diverses indagacions, els agents van detenir un home de 26 anys per la seva possible relació amb els fets. El detingut, que no tenia antecedents, passarà a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal, les properes hores.

Port de Tarragona