Interior inicia la segona fase de relleu dels policies enviats a Catalunya, que romandran fins al 21D

El Ministerio considera que el Cuerpo de los Mossos d´Esquadra funciona con total normalidad en la actualidad.

Transcorreguts diversos dies des de l’aplicació de les mesures requerides pel Gobierno relacionats amb l’article 155 de la Constitució espanyola, la Secretaria d’Estat de Seguretat del Ministeri de l’Interior ha iniciat la segona fase de relleu per al descans dels efectius de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil comissionats a Catalunya, informa Interior.

Les mateixes fonts informen que des del punt de vista de la seguretat, els departaments de la Generalitat tenen coberts els serveis necessaris per al seu normal funcionament, especialment el Cos dels Mossos d’Esquadra, que “realitza el seu acompliment amb total normalitat”. La Secretaria d’Estat de Seguretat té previst mantenir un dispositiu especial reforçat a Catalunya fins a la celebració de les pròximes eleccions autonòmiques.