Detinguts i a presó dos veïns de Sabadell per matar un home en una baralla

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sabadell van detenir el 7 de novembre dos homes, de 19 i 51 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Sabadell com a presumptes autors d’un delicte d’homicidi, acusats d’haver matat a un tercer home en una baralla.

Els fets es remunten al dia 7 de novembre, quan els Mossos van rebre l’avís que s’estava produint una baralla en la via pública, al carrer Feliu Elias de Sabadell. Diverses dotacions policials es van desplaçar al lloc dels fets on van localitzar una persona inconscient estesa a terra, els agents van intentar reanimar-lo fins que se’n va fer càrrec el Sistema d’Emergències Mèdiques. Davant aquests fets els agents van detenir els dos presumptes autors de l’agressió. La víctima va ser traslladar a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell on va morir hores més tard.

L’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord va iniciar una investigació que juntament amb el resultat de l’autòpsia van determinar que els dos detinguts haurien agredit la víctima a cops, fins i tot quan estava inconscient a terra, causant-li greus lesions que li van provocar la mort. L’agressió es va produir després que els tres homes es discutissin per motius familiars. Els dos arrestats, pare i fill, han passat aquest matí a disposició del Jutjat d’Instrucció número 3 de Sabadell, que ha decretat el seu ingrés a presó.

Port de Tarragona