Ingressa a presó per ferir un home al coll amb una fulla d’afaitar a l’interior d’un caixer a Nou Barris

Els fets no estarien motivats per motius d’odi o discriminació i que l’agressor hauria ferit a la víctima sense una motivació clara.

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home per la seva presumpta relació amb una agressió a un home que es disposava a anar a dormir a l’interior d’un caixer ubicat al districte de Nou barris. La detenció es va realitzar després que l’agressor es presentés a dependències policials de la Guàrdia Urbana i expliqués que havia agredit greument un home amb un objecte tallant.

Els fets van tenir lloc el passat dijous quan la víctima que dormia a l’interior d’un caixer va demanar ajuda als clients d’un bar del districte perquè l’acabaven de ferir al coll. Un cop van arribar les dotacions de Mossos d’Esquadra i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) es va poder esbrinar que la víctima, traslladada d’urgència a un centre hospitalari amb un important tall al coll i a la orella, havia patit l’ agressió per part d’un altre home.

Segons la seva declaració, una persona havia entrat a l’interior del caixer on ell anava a dormir i sense cap motiu aparent l’agressor li va produir un tall a la part frontal del coll amb una fulla d’afaitar. La víctima també va poder aportar una descripció del seu agressor amb qui no mantenia cap tipus de relació.

Un cop detingut, la Unitat d’Investigació de Nou Barris de Mossos d’Esquadra es va fer càrrec de les diligències i va identificar el caixer on es va produir l’agressió. Amb les imatges de les gravacions de seguretat del caixer es va poder comprovar que els fets es van produir sense que s’observés cap tipus de discussió ni baralla anterior. De fet, el detingut abans d’agredir la víctima va estar vigilant per tal de no ser descobert per cap vianant.

L’arrestat, de nacionalitat romanesa i de 25 anys d’edat, té diversos antecedents per delictes contra el patrimoni i estaria relacionat també amb diverses baralles on hauria utilitzat una arma blanca per agredir altres persones. Va passar a disposició del Jutjat d’Instrucció 16 de Barcelona en funcions de Guàrdia, qui va decretar el seu ingrés a presó. La investigació ha permès determinar que els fets no estarien motivats per motius d’odi o discriminació i que l’agressor hauria ferit a la víctima sense una motivació clara.

Port de Tarragona