Localitzen i conviden a sortir a tres policies nacionals d’una roda de premsa a l’Ajuntament de Reus

Fotografía de archivo del alcalde de Reus.

Tres agents del Cuerpo Nacional de Policia de paisà han estat detectats entre els periodistes i càmeres en una roda de premsa que celebrava al migdia d’avui l’alcalde de Reus al costat de representants dels partits ERC, CUP i Ara Reus. Abans d’iniciar-se l’acte, s’ha sol·licitat als agents que abandonessin la sala, ja que era un acte destinat exclusivament a mitjans de comunicació. Segons ha informat la regidora Marta Llorens, de la CUP reusenc, ha explicat en un programa de televisió que un dels agents, que es resistia a ser expulsat, ha al·legat que disposava d’una ordre judicial per quedar-s’hi. Però, al sol·licitar-li el document judicial, ha abandonat la sala.

A continuació, ha començat la roda de premsa, que tenia com a finalitat fer una valoració de les actuacions judicials contra el consistori per les seves crítiques a l’actuació policial. Aquestes crítiques han estat considerades per la policia com una incitació a l’odi i per això va presentar una querella, que ha estat admesa pel Jutjat d’instrucció número 2 de Reus.

Port de Tarragona