Un menor de 15 anys mor atropellat a Roquetes per un camioner que conduïa drogat

Un menor de 15 anys ha mort atropellat per un camió aquest migdia a la carretera TV-3421, al terme de Roquetes, al Baix Ebre. Per causes que s’estan investigant, un camió ha atropellat al nen, que ha perdut la vida a conseqüència del xoc, segons informa el Servei Català de Trànsit.

Els Mossos d’Esquadra han detingut el conductor del vehicle pesat acusat d’homicidi imprudent, ja que ha donat positiu en la prova de drogues que la policia li ha fet, tot i que ha donat negatiu en el test d’alcoholèmia. Arran de la incidència s’han activat quatre patrulles de Mossos, dels Bombers de la Generalitat i una ambulància i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que ha activat també el suport psicològic.

Pel que fa a l’afectació viària, la carretera s’ha tallat en els dos sentits de la marxa i s’ha reobert posteriorment a les 17 h.